Työpäivä venyy joskus näinkin pitkälle, että puolen yön aikaan on vielä koneella ja lähettelee työhön liittyvän opiskelun tehtäviä viimeminuuteilla ennen puolta yötä opettajille. Kuinkas se mummokin tälläiseen sortuu, ettei ole ajoissa tehtäviään hoitanut.

Voi olla mummolla monta selitystä. On tullut taas viikonloppuna mussukoita hoidettua ja kiirettä pitää pihan haravoinninkin kanssa. Iso piha ja haravoitavaa riittää. On vielä tuo ukin käsikin kipeä niin täytyy yrittää haravoida oikein kahden edestä.

Työssäkin on tietokoneet motissa kun muutto uuteen toimipaikkaan on käynnissä ja koneet eivät muutamaan päivään toimi. Nytpä kuitenkin kotikoneelta sain tehtävät matkaan.

Sakari sai olla mummolassa taas kaksi yötä, ukki oikein innostui pelailemaan Myyrä-peliä ja Kurre-peliä pojan kanssa. Mummo oli ylituomarina vahtimassa ohjeiden noudattamista. Ainakin Sakari olisi pelannut omaan pussiin niin paljon kuin voi. Ukista en nyt tiedä. Sakarilla ei vielä lukukäsitteet neljään ole hallussa. Jos pelinappulaa pitää siirtää neljä niin Sakari voi mielestään lentää myyrällään mihin haluaa. Onneksi ei tullut suuttumusta, mutta poika sanoi moneen otteeseen, että nyt pitää miettiä.

Sitäpä meidän kaikkien tulisi useammin tehdä. Miettiä, ennen ja jälkeen, niin hyvää tulee.

Kurre-peli oli parin euron löytö kirpparilta, sain myös erikois dublolegoja halvalla mm. puuhapeten. On hauska varata leluja myös tänne mummolaan leikittäväksi. Vanhoista leluista pienet legot kiinnostavat näköjään sukupolvesta toiseen. Laatikossa on ukin, enon ja nyt uudet lastenlasten legot käyttökelpoisia kaikki.

Uusia leikkejä odotellen hyvää yötä Jeesus myötä.