Hei vaan kaikki mummot, mummit, mammat ja muut!

Tein tuosta äkkipäätöksen tehdä oman blogin, joka ei luomisen vaiheessa niin kimuranttinen ollutkaan mitä olin kuvitellut. Taitaa olla jo aika pitkällä tämä internet- välitteinen maailma, kun tälläinen vanha visukinttukin vielä lähtee kirjoittelemaan.

Olen tälläinen viisikymppinen mummo, jota on siunattu neljällä omalla lapsella ja nyt sitten neljällä lapsenlapsella. Kaikki poikia ja nyt iloisella mielellä ja rakkaudella voin heidän kehitystään seurailla.

Olkoonpa poikien kuvitteeliset nimet Sakari, Eerikki, Nestori ja Untamo. Muuta oikeellista nimistä ei löydy kuin alkukirjaimet. Sakari on juuri neljävuotias, Eerikki kaksivuotias, Nestori kohta puolivuotiass ja Untamo pahnan pohjimmaisena justiinsa kolme kuukautta vanha vai sanoisinko nuori.

Nestorin tapasin tänään tyytyväisenä ollessaan yöunilleen käymässä ja sain sellaisen hymyn,että kyllä mummonkin yöuni on makeaa sitä muistellessa. Nestori köllöttää mielissään omassa sängyssään ja halailee omia pehmojaan, tuttia imee niin innoissaan, että oikein posket pullottaa. Hymy on kyllä paras - sitä riittää silmiinkin kun ne iloisesti pilkahtaa.

Kaikki lapsenlapset jätän iltaisin Taivaan Isän varjelukseen rukouksessa. Anna kaikille Suomen lapsille rauhaisa ja turvaisa yö ja elämä.