Niin on lauantain hulinoista selvitty. Eerikki oli tullessaan nukkunut auton kyydissä mummolaan puolisen tuntia, taisi olla unet liian vähäiset kun kaikki täällä harmitti. Eerikki innostui erityisesti ison veljen kanssa juoksemaan ympäriinsä tuvan lattiaa. Juoksemiseen kun liitetään äänitehosteet, niin menoa riitti.

Ja pahaa mieltä tuli siitä, kun äiti asetti pullan syönnille ehdon, ennen ei pullaa ennenkuin makkarasoppaa on syöty. Ja syömisestä kun ei tullut mitään niin ei sitten pullansyönnistäkään.

Ja sekös taas harmitti.

Sakari jäi yökylään, kun muu perhe starttasi takaisin kotiin. Sakari leikkii mielikuitusleikkiä, jossa hän on vesipuhveli. Ja puhveli murisee. Minä ehdotin olevani karhu leikissä ja myöskin murisen, mutta Sakarin mielestä olen parempi kenguruna. Ukki voi olla karhu. Enonsa Onneli, 17v. voi olla ankka- isä ja Sakarin pikkuveikat ankanpoikasia.

Aamupalaksi pulla maistui. Makkarasoppaa ei ole syöty vieläkään.

Sakari sai nukkua enonsa Onnelin vieressä ja unta riittti aamu yhdeksään. Eilen olivat yhdessä harjoitelleet lumilautailua hankisilla. Niin ovat hyvät kaverit että.

Sakari on alkanut leikkimään enonsa vanhoilla pikkulegoilla. Leikki sujuu hyvin kun ei tarvitse huolehtia siitä, että pikkuveikka tulee rikkomaan aikaansaannokset.

Tänään rauhoitumme ja olemme kaikki yhdessä. Pelaamme myyräpeliä ja ulkoilemme. Mummon pitäisi alkaa ikkunanpesua, mutta taidan siirtää homman huomiseen.